Persbericht

17 december 2021

Duurzaamheidsadviseurs komen graag langs

De projectgroep Zonnedorpen Aardgasvrij gaat voortvarend aan de slag. Zeker nu de energieprijzen zo hoog zijn. Inwoners van de dorpen en het buitengebied rond Garsthuizen/Startenhuizen, Zeerijp, Zijldijk, Leermens en ’t Zandt ontvangen binnenkort een flyer in de brievenbus. Hierin staat te lezen dat een duurzaamheidsadviseur graag wil langskomen bij iedereen die zijn of haar huis wil verduurzamen.


Gekeken wordt hoe energie bespaard kan worden, hoe energie efficiënter ingezet kan worden, wat er nodig is om van fossiele brandstoffen af te gaan en hoe de beschikbare subsidies zo goed mogelijk besteed kunnen worden. Als mogelijk vervolg biedt Zonnedorpen Aardgasvrij een gratis energiebespaaradvies aan van Bosman Duurzaam Advies. Deze wordt dan in een volgend bezoek besproken.

Inwoners kunnen een vrijblijvende afspraak maken met één van de duurzaamheidsadviseurs door te bellen tijdens kantooruren 06 19331255 of te mailen naar contact@zonnedorpen.nl

Met ingang van 17 januari werkt de projectgroep vanuit hun kantoor, Fivelweg 49a in Zijldijk. Inwoners die langs willen komen zijn op afspraak van harte welkom! De koffie/ thee staat klaar.